DE AANKOOP VAN EEN WONING

Een huis kopen….hoe doen wij dat?

Om te beginnen maken wij met u een afspraak voor een kennismakingsgesprek om aldus duidelijk te krijgen wat uw wensen op woongebied zijn. Hoe ziet uw droomhuis eruit en waar zou u zich kunnen zien wonen. Samen maken wij een oriënterende rit door het Gooi om de diverse wijken te bezichtigen en u daardoor een aardig beeld te geven van het aanbod in uw prijsklasse in een bepaalde wijk c.q. plaats.

En dan…aan de slag! Dagelijks krijgt u op uw e-mailadres het nieuwe huizenaanbod doorgestuurd dat wij voor u geselecteerd hebben. Wij zorgen ervoor dat de voor u mogelijk interessante woningen eveneens meteen aan u doorgebeld worden voorzien van ons commentaar over de bijzonderheden van het object. Vaak zullen wij dan ook al een afspraak voor bezichtiging gemaakt hebben zodat u altijd vooraan zult staan als het huis bezichtigd kan worden!

Een huis zoeken kost tijd en wij realiseren ons dat tijd voor u een schaars goed is….Wij zullen er dan ook voor zorgen dat die tijd zo optimaal mogelijk benut wordt!

Wij kennen de regio, weten wat er te koop staat (óók dat wat niet op Funda te zien is!) en weten u te adviseren over de juiste koopsom.

Wij zijn alert, actief en betrokken en doen nét dat stapje meer om te helpen uw droom te realiseren.

Spreekt dit u aan?

Interesse, opmerkingen of vragen?

Mail dan naar info@noorsohngenmakelaardij.nl of bel ons op 035-6781161

035-6781161 info@noorsohngenmakelaardij.nl Instagram Gratis waardebepaling