WAT IS EEN WONINGTAXATIE?

De taxatie is een objectieve waardebepaling van onroerend goed. Meestal is dit ten behoeve van de aanvraag van een hypothecaire geldlening. De geldgever kan aan de hand van het taxatierapport beoordelen of een hypothecaire lening al dan niet verantwoord verstrekt kan worden op basis van het aangekochte object. Ook wordt het taxatierapport vaak gebruikt voor aankoop- of verkoopbeslissingen.

Als gecertificeerd NVM taxateur verzorgen wij graag uw taxatie daarbij rekening houdend met de locatie van het pand, de staat van onderhoud, indeling, inhoud en woonoppervlakte plus de kwaliteit van de bouw. Tevens onderzoeken wij mogelijke erfdienstbaarheden en andere rechten en plichten die op het pand rusten. Wij raadplegen het bestemmingsplan en doen kadastraal onderzoek. Ook onderzoeken wij de recente transacties van vergelijkbare objecten in de directe omgeving en informeren bij gemeente en provincie naar alle benodigde milieu-informatie(olietank, vervuiling etc.) om aldus een zo compleet mogelijk beeld te schetsen van de marktwaarde van het te taxeren object.

Naast een reguliere taxatie verrichten wij ook NWWI gevalideerde taxaties én taxaties voor verkrijging van NHG.

Bent u benieuwd naar de waarde van uw huis?

Vul hier uw gegevens in en wij komen graag bij u langs!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Interesse, opmerkingen of vragen?

Mail dan naar info@noorsohngenmakelaardij.nl of bel ons op 035-6781161

035-6781161 info@noorsohngenmakelaardij.nl Instagram Gratis waardebepaling