UW HUIS VERKOPEN…

HOE PAKKEN WIJ DAT AAN?!

Uw huis, uw thuis, verkopen staat niet voor niets in de top tien van meest stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven. Emotie, afscheid nemen, vreemde mensen door je huis….

Om dit proces zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen hebben wij een gedegen plan van aanpak, een duidelijk stappenplan met het woord SAMEN als leidend gegeven.

Wij lopen samen met u door uw woning en geven u advies over de beste wijze van presenteren. Onze ervaren huizenfotograaf zorgt ervoor dat de foto’s een zo optimaal mogelijk beeld van uw woning geven en de ‘plattegrondenman’ meet het pand op om middels een NEN 2580 meting aan de potentiële kopers een zo correct mogelijk beeld te geven van de woonoppervlakte en de inhoud van uw huis. U beoordeelt of de door ons gemaakte aanbiedingstekst ook door u gezien wordt als een juiste weergave van alle goeds dat uw huis en omgeving te bieden heeft.

Een interessante vraagprijs vaststellen is een vak apart en ook dat doen we samen.

Zodra een en ander naar uw én ons gevoel tip top in orde is melden wij het huis aan op het uitwisselingssysteem van de Gooise makelaars, op onze eigen website www.noorsohngenmakelaardij.nl en op internetsite www.funda.nl.

In overleg met u organiseren wij de daaruit volgende bezichtigingen en zullen ervoor zorgen dat u met een gerust hart het huis aan ons overlaat om die bezichtigingen te begeleiden en u daarna op de hoogte te houden van de reacties.

Wij zullen met de grootst mogelijke zorg en deskundigheid het daarop volgende onderhandelingsproces samen met u voeren om een zo optimaal mogelijke verkoopopbrengst te bewerkstelligen.

Spreekt dit u aan?

Interesse, opmerkingen of vragen?

Mail dan naar info@noorsohngenmakelaardij.nl of bel ons op 035-6781161

035-6781161 info@noorsohngenmakelaardij.nl Instagram Gratis waardebepaling