Ons team

E.L.F.M. (Noor) Söhngen-Stammeijer

E.L.F.M. (Noor) Söhngen-Stammeijer

Register makelaar en Register taxateur

Noor loopt al aardig wat jaartjes mee in de makelaardij……begonnen op een groot makelaarskantoor en in 2008 ‘de stoute schoenen aangetrokken’ en haar eigen kantoor gestart. Vol toewijding ziet zij erop toe dat haar klanten zorgvuldig begeleid worden bij de verkoop van hun dierbare huis óf zoekt vol enthousiasme naar een nieuw ‘nestje’…… Noor woont al méér dan 45 jaar in het Gooi en is er daardoor helemaal thuis.

mr. C.E. (Caroline) Abrahams-Fock

mr. C.E. (Caroline) Abrahams-Fock

Register makelaar en Register taxateur

Caroline wilde altijd al makelaar worden, maar na wat aandringen van haar ouders is ze rechten gaan studeren. Na haar studie is ze eerst een aantal jaar in het bankwezen gaan werken. Eenmaal wonend in Bussum, heeft zij eindelijk gedaan wat ze altijd al wilde: de opleiding makelaardij. Ze is bij een groot kantoor begonnen om het vak te leren onder meer van Noor. Caroline is bij Noor gaan werken toen zij weer in Nederland kwam wonen na een periode in Azië met haar gezin. Voor Caroline staat de klant centraal. Om de juiste kopers voor een huis te zoeken of dát plekje te vinden waar klanten zich helemaal thuis voelen, wat past financieel en gevoelsmatig hét huis is, is haar passie.

mr. M.M.E.Y. (Magali) van der Ven-Söhngen

mr. M.M.E.Y. (Magali) van der Ven-Söhngen

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Magali is de jongste aanwinst van het kantoor en is de dochter van Noor. Ze is bezig met de opleiding tot Register Makelaar en Taxateur en heeft zich al vol enthousiasme op de woningmarkt gestort. Magali is van oorsprong jurist en is haar werkende carrière begonnen bij Rabobank Insolventie & Bijzondere Risico’s Team Bouw & Vastgoed. Na vier jaar is haar meisjesdroom werkelijkheid geworden en is zij begonnen aan een avontuur bij de Landelijke Recherche – Team Financiële en Economische Criminaliteit. Na zeven jaar rechercheur te zijn geweest is Magali weer terug in het vastgoed én in het Gooi en gaat zij het ‘familiebedrijf’ voortzetten. Een makelaarskantoor dat staat voor integriteit, kennis van zaken en vertrouwen. Tot het uiterste gaan om voor klanten de beste deal te realiseren, het beste huis voor de beste prijs, dat is Magali op het lijf geschreven!

035-6781161 info@noorsohngenmakelaardij.nl Instagram Gratis waardebepaling